Richter Egészségváros Szentendrén! 2018.05.06-án! - szeirendelo.hu

2018. május 6-án Szentendrén kerül megrendezésre a Richter Egészségváros rendezvény. Ez egy országosan hirdetett, nagy média nyilvánosságot kapó esemény, ismert közszereplőkkel. Helyszíne a Duna korzó lesz, sátrakkal, színpadokkal.

Intézményünket az a megtiszteltetés érte, hogy az egész országból első szakrendelőként a mi Rendelőnket fogja támogatni a Richter Gedeon Nyrt. A rendezvény most kerül megrendezésre 10. alkalommal. Évente 2 várost támogatnak, mi 2013 óta pályázunk erre a lehetőségre, de eddig csak kórházakat támogattak. 2 M Ft-ot adományoz a cég a SZEI-nek, ezen kívül pedig a látogató ahány szűrésen, előadáson vesz részt és amennyi adománypontot gyűjt, annyiszor 300 Ft-tal emeli meg a Richter az alapadomány összegét. A rendezvény reggel 9 órakor egy sétával indul a SZEI-től a Dunakorzóig, az ezen résztvevők fejenként 600 Ft-értékben támogatják a SZEI-t.

Mivel a szűréseken résztvevők száma alapján kerül sor a támogatásra, kérjük, hogy a szórólapot minél több helyre juttassák el, és az volna fontos, hogy minél több személyes ismerőst hozzunk el a rendezvényre. Kérjük, Facebook-on is osszák meg a hírt. Nemcsak szentendreiek jöhetnek, bárki jöhet.

A befolyt összeget új ultrahang gépre fordítjuk, ezzel csökkentve a hosszú várólistát.

A letölthető szórólapot megtalálják itt, a részletes programokról pedig itt tudnak tájékozódni.

További információ megtalálható a következő linken: http://www.egeszsegvaros.hu/

Köszönjük a támogatást!