Minőségpolitika - szeirendelo.hu

Az egészségügyi szolgáltatók szakmai tevékenységét, annak minőségét objektíven megítélni, azokat minősíteni csak jól mérhető és egymással összehasonlítható paraméterek alapján lehet. A Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok a szolgáltatás minőségi értékelésére szolgáló egészségügyi specifikus követelményeit tartalmazza. A standardok biztosítják az azonos szakmai tevékenységek egységes szemléletű értékelését, minősítését. A standardok működési formától függetlenek, azaz érvényesek mind a vállalkozói, mind az önkormányzati működtetésű egészségügyi szolgáltatókra. A standardok alkalmasak a szolgáltató szervezeten belüli szakmai és szervezeti tevékenység ellenőrzésére, nyomon követésére, értékelésére, azaz a belső auditra, a külső fél általi minősítésre, szakmai ellenőrzésre, szakfelügyeleti (klinikai) auditra. A standardok a kívánatos szakmai kritériumokat, célokat tartalmazzák és beteg centrikusak, a „definitív ellátásra való törekvést” prioritásként tartják szem előtt.

Intézményünk három tanúsítvánnyal is rendelkezik, melyek az alábbiak:

1. ISO 9001:2015 Minőségirányítási rendszer

2. ISO 27001:2014 Informatika- és információ biztonsági rendszer

3. MEES 2.0 Magyar Egészségügyi Ellátási Standardok

Szentendre Város Egészségügyi Intézményei jövőképe ide kattintva elolvasható, letölthető. 

Szentendre Város Egészségügyi Intézményei minőség- és információbiztonsági politikájáról szóló dokumentuma ide kattintva elolvasható, letölthető.

Szentendre Város Egészségügyi Intézményei szakmai fejlesztési terve ide kattintva elérhető. 

Akadálymentesített rendelő

Szentendre Város Egészségügyi Intézményeiben a KMOP-4.3.2-2008-0004 pályázat keretén belül létrehozott felújítás során a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően, valamint a lehetőségeinkhez mérten gondoskodtunk az akadálymentes megközelíthetőségről.

Vakok és gyengén látók számára a folyosókon vezetővonalak lettek kialakítva. A várótermekben és az ajtók mellett Braille-írással készült táblák segítik a tájékozódást. A betegbehívás nem csak számkijelzéssel, hanem hang alapján is történik.

Kerekesszékkel vagy babakocsival érkező páciensek részére teljes mértékben akadálymentesített az épület, az emeletre lift segítségével juthatnak fel és mind a két szinten található mozgáskorlátozott mosdó.