Polgármester Úr - Semmelweis napi gratulációja - szeirendelo.hu

“A mindennapok névtelen hőseit köszöntjük a magyar egészségügy napja alkalmából, de közülük mindig nevesítünk néhány különösen kiemelkedőt. Ez a nap, július 1-je Semmelweis Ignác, az „anyák megmentője” születésnapja. Ez alkalomból a Városháza dísztermében rendezett ünnepségen adtuk át a Semmelweis-napi elismeréseket az egészségügyi dolgozóknak.
A város Semmelweis-díját 2019-ben dr. Gaál Andrea fül-orr-gégész főorvos kapta kimagasló szakmai tudása, alapossága, megbízhatósága, teherbírása elismeréseként.
Igazgatói dicséretben részesült prof. dr. Nemes György c. egyetemi tanár, sebész, traumatológus főorvos, Elsik Erika asszisztens és Fodor József gépkocsivezető, karbantartó.
Köszönetet mondtunk Lengyel Lászlónénak, a Közalkalmazotti Tanács elnökének, Fülöp András eü. szervezőnek, Bajczár György műszaki vezetőnek,
Elter István és Nagy István informatikusoknak, Szávoy Márk közfoglalkoztatottnak, Láng Vilmos és Vraskó János karbantartóknak, és nyugdíjba vonulása alkalmából Mérges Józsefnek, aki karbantartóként és gépkocsivezetőként dolgozott a SZEI-ben.
Végül, kollégái felterjesztésére dr. Pázmány Annamáriának, a SZEI intézményvezetőjének adtam át polgármesteri elismerést. A főorvos asszony meggyőző szakmai tudása mellett óriási munkaképességgel bír, igazi menedzser igazgató, aki szívén viseli a SZEI és a betegek jóllétét.
Gratulálok minden díjazottnak és köszöntök minden egészségügyi dolgozót!” Verseghi-Nagy Miklós