Köszöntő - szeirendelo.hu

Kedves Betegeink!

Intézményünk: Szentendre Város Egészségügyi Intézményei, 1950 óta működik. A jelenlegi épület 2011-ben készült el Szentendre belvárosában. Itt és ezen kívül a városban egy külső helyszínen, valamint Budakalászon és Pomázon lévő rendeléseinkkel együtt 39 szakrendeléssel áll a betegek szolgálatára.  Rendelőintézetünk megújulása óta egynapos sebészet és nappali kórház is működik és így évi kb. 1200 műtét elvégzésére van lehetőségünk. A Nappali Kórházban 6 ágyon infúziós kezeléseket, rehabilitációt is végzünk.

Az állandó lakosság száma 82 E fő, de a nyári időszakban a nyaralók és a turisták miatt az összes ellátott lakosság száma kb. 100 E fő, sőt több is lehet.

Szentendre Város Egészségügyi Intézményeinek forgalma dinamikusan nő, 2016-ban 250 E fő látogatta meg Intézményünket.  Az ellátottak 56 %-a a környező településekről érkezett.

Munkánk szolgálat, mely a betegség miatt kiszolgáltatott emberek széleskörű egészségügyi ellátását végzi.

Küldetésünk a hozzánk fordulók hatékony gyógyítása, egészségének megőrzése, az egészségkárosodások megelőzése. Ennek érdekében nagy súlyt fektetünk az ellátandó Szentendrei Járás 13 településének lakosságát leginkább érintő betegségek megelőzésére, diagnosztizálására, gyógyítására.

Hisszük, hogy betegeink gyógyulásában nélkülözhetetlen szerepe  van a megfelelő betegtájékoztatásnak,  a bizalomra épülő orvos-beteg kapcsolat kialakításának, melynek alapjául a betegjogok, és az emberi méltóság messzemenő tiszteletben tartása szolgál.

Elkészült az új  honlapunk, mely reményeink szerint felhasználóbarát, és örömet okoz Önöknek. A rendelési idő táblázat helyett az új honlap minden szakrendelésnél 1 hónapra előre pontos tájékoztatást ad az egyes orvos rendelési idejéről, adott esetben szabadságáról, valamilyen egyéb távollétéről is. Ezért nincs szükség az eddig „Változások a rendelési időkben” táblázat megküldésére sem.

A honlap külleme a városi honlaphoz illeszkedik, mert az egységes arculatot szerettünk volna hangsúlyozni.

Lehetőség van a betegelégedettségi kérdőív kitöltésére elektronikus úton is, de  e-mailes észrevételeiket is várjuk. Feladatunk az Önök gyógyítása mellett az is, hogy elégedetten távozzanak intézményünkből.