Kérjük adományozzon a Szentendrei Gyermekpszichológiának! - szeirendelo.hu

Szentendre Város Egészségügyi Intézményeiben (SZEI) a 2016. évtől bővültek az igénybe vehető egészségügyi   szolgáltatások, benne gyermekpszichológiai  és gyermekpsychiátriai  ellátás is. Ennek keretében a SZEI-ben,   heti 18 órában klinikai szakpszichológusok látják el a hozzánk forduló, ellátást igénylő gyermekeket és szüleiket. A pszichológusok folyamatos telt házzal dolgoznak, sok kisgyereknek, serdülőnek, fiatalnak segítenek nagy szakértelemmel. Ahhoz, hogy munkájukat jobb körülmények között és hatékonyabban tudják végezni, a mentálhigiénés rendelőben ki szeretnénk alakítani egy külön gyerekbarát helyiséget. Ennek a berendezéséhez kérjük, a térség lakóit, illetve a SZEI rendszeres látogatóit, hogy segítsék a helyiség kialakítását, lehetőségük szerinti eszköz-adományokkal.

Az alábbi eszközöket szívesen fogadnánk:

  • egy nagyobb vagy több kisebb szőnyeg (a lényeg, hogy egyszínűek vagy nagyon visszafogott mintázatúak legyenek, lehetőleg nem fehérek);
  • kulcsra zárható vitrines szekrény;
  • két fotel;
  • több összecsukható szék (műanyagból, fából)
  • egy nagyobb szétnyitható, vagy lecsukható asztal.

Az adományok megfelelőségét, illetve azok fogadásának feltételeit a Mentálhigiénés központ főorvosával (dr. Nagy Zsuzsanna) és / vagy gyermekpszichológusával (Balázs Nelli) tudják egyeztetni munkaidőben, a (26) 312-024 telefonszámon.

A felsorolt eszköz-igényeken kívül a sikeres gyerekterápiának az un. „Világjáték-teszt” beszerzése elengedhetetlen részét képezné. E teszt ára 300 ezer Ft, melyhez anyagi hozzájárulásokat is szívesen fogadunk. Abban az esetben, ha anyagiakkal szeretnék támogatni céljaink elérését, azt a SZEI 11784009-15395333-10010000  bankszámla számra történő befizetéssel tehetik meg. Az átutalási megbízás közlemény rovatába kérjük írják be „Világjáték-teszt”. Amennyiben a 300 ezer Ft-nál magasabb összeg gyűlik össze az adományokból, azokat szintén a gyermekek „foglalkoztatásához” fogjuk felhasználni (papír, színes ceruza, ecset…).

Minden adományt nagy szeretettel és köszönettel fogadunk a SZEI, illetve a  mentálhigiénés központunk egészségügyi dolgozói nevében.

 

Szentendre, 2017. október 18.

           Pázmány Annamária

intézményvezető

és a Gyermekpsychiátria dolgozói