Elektronikus leletlekérdezés - szeirendelo.hu

Kedves Betegeink!

Szentendre Város Egészségügyi Intézményeiben lehetőség van egyes rendelések esetében az online időpontfoglalásra, valamint az összefoglaló szakorvosi leletek elektronikusan tárolt változatának letöltésére.

Ehhez a rendelőintézet honlapján, az “Elektronikus leletlekérdezés” menüpontban regisztrálni szükséges. A regisztrációs folyamat során meg kell adni egy felhasználónevet, személyes adatainkat, valamint mobil- és e-mail elérhetőségünket. Az adatok rögzítése után SMS-ben és e-mail-en érkezik egy-egy regisztrációs kód, amit a következő oldalon be kell írni. Fontos, hogy a regisztrációt ne szakítsák meg, az e-mail-en érkezett kódot külön lapon nézzék meg. A sikeres regisztrációról elektronikus levél érkezik.

Ezt követően előjegyzés végzésére már lehetőség nyílik, azonban ahhoz, hogy leleteiket is lekérdezhessék személyes megjelenés szükséges a SZEI recepcióján, ahol munkatársaink ellenőrzik adataikat (az adatvédelmi előírásoknak megfelelően, valamint az egészségügyi információk biztonsága érdekében). TAJ- és lakcímkártya, valamint személyi igazolvány eredeti példányát, személyesen kell bemutatni ehhez.

A regisztráció megerősítését követően már az összefoglaló szakorvosi leleteiket is le tudják tölteni.


Figyelem!

  • Az így letöltött leletek tájékoztatási célt szolgálnak. Hivatalos ügyintézésre ugyanezeket az adatokat tartalmazó, intézményi, orvosi pecséttel ellátott leletek kiadása továbbra is személyesen történik.
  • Minden egyes beteg számára saját regisztráció elvégzésére van szükség! A fiatalkorú, korlátoltan cselekvőképes, és cselekvőképtelen személy esetében a regisztráció megerősítését, a szükséges okmányok bemutatásával szülő/gondviselő teheti meg.
  • Kérjük mielőtt időpontot foglalnak tájékozódjanak az egyes rendelésekről honlapunkon.
  • Tájékoztatjuk a kedves betegeket, hogy a laboratórium külön megbízott cégként végzi a vizsgálatokat, külön medikai rendszert használnak. A két rendszer közti adatküldés okán a laboratóriumi leleteket egy munkanappal később érhetik el online, mint ahogy az elkészül!

Ha a szolgáltatással kapcsolatban további kérdésük lenne, akkor azt intézményünk központi telefonszámán (+36/26/501-444), illetve elektronikus levél formájában a szei@szeirendelo.hu címen tehetik fel.