Álláshirdetés-röntgen asszisztens - szeirendelo.hu

Szentendre Város Egészségügyi Intézményei

az Egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló „ 2020. évi _C. törvény

röntgen asszisztens munkakör betöltésére   

 

Foglalkoztatás jellege:   teljes munkaidő, heti 40 óra

A munkavégzés helye:  Szentendre Város Egészségügyi intézményei, Pest Megye, 2000 Szentendre, Kanonok utca 1.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:

  • Intézményünk röntgen-ultrahang szakrendelésén röntgen asszisztensi tevékenység és az ehhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása. Számítógépes gyakorlat szükséges.

Az illetmény megállapítására és juttatásokra az Egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló „ 2020. évi C. törvény rendelkezései az irányadóak. A munkakör azonnal betölthető.

Pályázati feltételek: röntgen vagy képi diagnosztikai asszisztensi végzettség.

Pályázat részeként benyújtandó iratok: motivációs levél, szakmai önéletrajz, végzettséget, szakképesítést igazoló dokumentumok másolata, MESZK tagság igazolása, működési engedély.

Nyilatkozat, hogy a személyes adatokat a pályázat során kezelhetjük, valamint, hogy a pályázó a pályázati dokumentációt az elbírálás után visszakéri, vagy kéri a megsemmisítést, vagy hozzájárul, hogy az elbírálást követően maximum 6 hónapig Intézményünk megőrzi.

A pályázati kiírással kapcsolatban további információt Dublinszki-Boda Péter Intézményvezető nyújt, a 0626/501-440-es telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja: postai úton a Szentendre Város Egészségügyi Intézményei címére történő megküldésével ( 2000 Szentendre, Kanonok utca 1. ). Kérjük a borítékon feltüntetni számot, a munkakör megnevezését: röntgen asszisztens

Elektronikus úton Dublinszki-Boda Péter Intézményvezető részére a igazgato@szeirendelo.hu email címre.